Boleh Hantar Bunga Coklat Dekat Kekasih Saya? – Pengalaman Kelakar Runner Layan Customer Budak Sekolah

Sekarang macam-macam service yang ditawarkan untuk senangkan kerja kita. Salah satunya, service ‘runner’. Kalau nak settlekan urusan yang kita tak boleh buat memang mudah kalau kita pakai runner. Rupanya banyak juga ya pengalaman pahit, manis tak kurang juga yang kelakar sebagai runner.

Seorang runner ini kongsikan pengalaman ‘kelakar’ dia berurusan dengan seorang customer yang nak surprise ‘BAE’nya. Memang berdekahlah admin baca conversation diorang nieh. Harapnya korang turut terhibur. hihi.

Nak surprise anniversary katanya.

“Jap-2 bae tu apa benda? ” – Kelakar pulak brader nie.

Udah la mintak murah, bila tak bagi dimaki hamun pulak.

G-Shock RM450 boleh beli, RM20 cakap mahal.

Tabiklah brader nie. Even kena maki hamun pon still boleh layan whatsapp dengan emoji-emoji ketawa. Admin yakin brader kita nie balas sambil ketawa. Ahahaha.

Sumber: Encik Fard via SembangKecoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *